Rundt om Bohinjsøen

I dag stod menuen på den udsatte udflugt til Bohinj-søen, der ligger ca 25 km sydvest for Bled. Turen tog sin tid i bus, men til gengæld fik jeg set meget kønt landskab og fine små landsbyer på vejen.

Vel fremme i Bohinj by begyndte jeg med det samme min vandring. Turen rundt om søen er ca. 12 km, og med en del uundgåelige stop langs ruten for at nyde udsigterne, var det om at komme i gang 🙂

Det var alt i alt endnu en rigtig fin sø-dag, hvor jeg fik lov at nyde et nyt naturskønt område.

Jeg kom også op i højden med kabelbane, men selvom jeg var højere oppe end i Bled, tager Bled dog alligevel prisen for de flotteste udsigter trods alt :p Til gengæld var det nemmere at følge stien i dag, da det bare gjaldt om at holde sig nær vandet hele tiden…

I kan se billederne fra dagens udflugt ved at klikke her.

I morgen tyder det desværre på lidt tvivlsomt vejr igen i form af let drypperi fra omkring middagstid. Jeg vil satse på at komme op på borgen i Bled før da, men det er mere usikkert, om jeg når at få en bådtur på Bledsøen, som jeg ellers også havde sat mig for i morgen. Vi får se.

2 thoughts on “Rundt om Bohinjsøen

  1. Det var en storslået vandring, du var på rundt om søen, må vi sige. Mange km., det kan vel mærkes i dag? Du er eminent til at få alt seværdigt med på billederne. Vi nyder det hver dag. Håber du får set det, du har planer om i dag. Her er vejret noget blandet. Far skal til neurolog i dag. Interessant, hvad hun siger til det. Hav endnu en skøn dag. Kh fra far og mor.

  2. Jo, jeg kan godt mærke bentøjet efterhånden 🙂 Men der skal jo opleves noget, når man er afsted – så kan man slappe af når man kommer hjem! Jeg ser frem til at høre, hvad far fik at vide, når vi ses igen. Kh Carsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...