Op i højden i Bled

Da jeg så vejrudsigten i morges, indså jeg at det alligevel var mest gunstigt at blive i Bled i dag og foretage den rundtur på nogle af områdets høje, jeg har set frem til, siden jeg bookede turen hertil.

Jeg ændrede derfor hurtigt dagens logistik og hoppede på en bus til søens vestlige side. Jeg havde oprindeligt tænkt mig at gå dertil igen, men jeg indså at det var bedst at spare benene lidt til de mange højdemeter, der ventede 🙂

Det var fremragende vejr til vandring i dag – 20 grader og fint solskin, der ikke lod sig gå på af nogle forbigående skyer.

Da jeg begyndte opstigningen til den første høj, lagde jeg hurtigt mærke til de skader, regnfaldet har forårsaget. Vandrestierne var en naturlig vej for vandet at følge, så det har sat sine spor. Det gik dog fint nok, selvom man skulle passe lidt ekstra på her og der.

Jeg havde på forhånd udset mig flere udsigtspunkter, jeg skulle nå omkring, og udsigterne fra specielt den første høj på søens vestlige side var helt vidunderlige. Næste stop var en cafe, hvor jeg fik smagt den famøse Bled-kage, der gav mig kraft nok i benene til at bestige den næste høj.

På grund af elendig skiltning, som jeg vist har nævnt før, besteg jeg dog reelt nævnte høj 2 gange, da jeg ramte den forkerte side af højen i første omgang 😀 Jaja, heldigvis havde jeg tiden på min side, så jeg tog det i stiv arm (og begyndende stive ben).

Jeg gav efterfølgende mig selv lov til at “snyde” da jeg skulle ned ad højen igen, idet jeg snuppede en tur med en såkaldt sommerkælkebane nedad. Det var skægt!

Alt i alt en rigtig fin dag af dem, jeg holder allermest af på mine rejser.

I kan se billeder fra dagens oplevelser ved at klikke her.

I morgen skal jeg så på den udsatte udflugt til Bohinj-søen. Hvis vejret bliver som i dag, skal det også nok blive godt!

2 thoughts on “Op i højden i Bled

  1. Hej. Hvor er det en flot natur. Vi forstår godt, at du ville dertil. Højderne med de fine udsigter er storslåede. Lækker kage, du indtog. Hvem tog billedet af dig på sommerkælkebakken? Den må have været skæg at prøve. Hav det godt. Kh fra f og m.

  2. Billedet på sommerkælkebakken blev taget af forlystelsens eget kamera, som “skyder” hver person på vej ned med det griske formål at tjente penge på resultatet 😀 Kh C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...